Huishoudelijk Reglement

 1. De terreinen en het clubhuis zijn enkel toegankelijk voor de leden van TC Moerbeke. Invités en bezoekers betreden de terreinen op eigen risico. Invités kunnen 3 maal gratis spelen, daarna betalen ze €8,5/uur. Ze dienen steeds vergezeld te zijn van een lid van TC Moerbeke. De leden moeten hun gastheer in het gastenboek inschrijven alvorens het speeluur aan the vangen. Leden hebben steeds voorrang op invités. De afrekening gebeurt later samen met het drankverbruik in het clubhuis.
 2. Het aanvangsuur is vastgesteld op 9 uur.
  De speelbeurtregeling is als volgt:
  Op terrein 1 en 3 wordt op het uur gewisseld.
  Op terrein 2 wordt op het halfuur gewisseld.
  Indien het terrein 2 vrij ligt op het uur kan er ook op het uur gespeeld worden.
 3. Volwassenen hebben voorrang op de jeugd (tot en met 16 jaar) vanaf 18 uur. Buiten de schoolvakanties heeft de jeugd op woensdagnamiddag tot 18 uur voorrang op de volwasssenen. Op vrijdag kunnen ze ook spelen zonder voorrang te moeten verlenen. De overige dagen blijft het tot 18 uur.
 4. Spelen in de tennishal bij slecht weer
  Indien er lessen zijn bij slecht weer hebben deze steeds voorrang om binnen te spelen behalve bij interclub. De eerste aangekomen ploeg kan binnen spelen. De jeugd kan spelen tot 18 uur. Bij grote bezetting moet er dubbel gespeeld worden.
 5. Tenniskledij is verplicht. Spelers mogen zich enkel op het terrein begeven met aangepast schoeisel.
 6. Borstel of veeg steeds de buiten- en binnenterreinen na elke partij. Veeg ook steeds goed te voeten alvorens het binnenplein te betreden.
 7. Bij droge terreinen grondig sproeien alvorens het binnenplein te betreden.
 8. Iedereen zorgt voor de reinheid van de terreinen . Dit geldt ook voor het clubhuis, de kleedkamers, douches, toiletten, … Stoelen dienen om op te zitten en niet om de voeten op te laten rusten. Ieder lid dient zijn gebruikte glazen te spoelen en de lege flesjes in de daartoe voorziene bakken te plaatsen.
 9. Alle geconsumeerde drank dient in het daartoe voorziene boek ingeschreven te worden voor verbruik. Elk heeft de keuze zijn persoonlijk blad in het boek of in de daartoe bestemde brievenbus te deponeren.
JefVHHuishoudelijk Reglement
//